EKSKLUSIV FERIELEILIGHET PÅ DEN FRANSKE RIVIERA

Juan Flore-residensen med svømmebassenget i forgrunnen
Panoramabilde av utsikten fra leilighetens terrasse Juan Flore-residensen med svømmebassenget i forgrunnen Svømmebassenget med vår leilighet i bakgrunnen Svømmebassenget med leiligheten i bakgrunnen Svømmebassenget Juan Flore M-blokken – vår leilighet i midtetasjen Leiligheten sett gjennom eviggrønne hekker nær stranden Vakker og rustikk port inn til residensen Inngangspartiet til vår bygning Åpen kjøkkenløsning i moderne stil Stekeovn og mikrobølgeovn er bygget inn i veggen Koselig atmosfære på kjøkkenet om kvelden Åpent og luftig med integrert kjøkkenløsning Stuen med deler av terrassen Kveldsstemning Stue og spisestue med kjøkken i bakgrunnen Stoffpersienner gjør det lett å variere lyset i rommet Kveldsstemning Romslig og praktisk buffet langs den andre stueveggen 40 tommers flatskjerm med DVD/BluRay-spiller Tatt fra sofaen Dobbeltsengen på hovedsoverommet Skrivebord på hovedsoverommet Skrivebord med dør ut til terrasse Dobbeltseng i andre og tredje soverom Alle soverom er utstyrt med stilriktige takvifter med downlight Soverom med kveldsbelysning Vask, dusj og toalett på hovedbadet Hovedbadet med veggmontert speil Det andre baderommet har vask, dusj og badekar Toalett i gangen Terrassen Terrassen Utsikt fra terrassen Utsikt fra terrassen Trappeparti til undergangen til stranden Undergangen til stranden Stranden i Juan-les-Pins (tatt med panoramakamera) Stranden i Juan-les-Pins sett fra piren ved Helios Plage (tatt med panoramakamera) Nattliv i juli ved stranden (tatt med panoramakamera) Stranden i Juan Flore sett fra stranden i nabolandsbyen Golfe Juan Strandliv i Juan-les-Pins Nattliv i Juan-les-Pins sentrum (tatt med panoramakamera)

Domaine Juan Flore

«Vi har akkurat tilbragt en uke i din leilighet i Antibes og ønsket å si at vi har hatt et fint opphold. Leiligheten er veldig fin, velutstyrt, har en bra beliggenhet og et flott svømmebasseng.» IW, USA

Domaine Juan Flore er navnet på en nyoppført residens like ved stranden i Juan-les-Pins på den franske Riviera. Se beliggenheten på kartet under (i enden av den blå pilen).

Her leier vi ut en eksklusiv 4-roms leilighet med tre soverom, to bad og to toaletter. Det er dobbeltsenger på hvert soverom, så her er det sengeplasser til seks voksne. For barn/ungdom finnes det to oppblåsbare gummimadrasser (med elektrisk pumpe). Det finnes også en babyseng i leiligheten. Det er takvifter i alle soverom.

Leiligheten er på 95 kvadratmeter, og ligger i andre etasje i et tre-etasjers bygg. I tillegg kommer en 12 kvadratmeters sydvendt terrasse med flott utsikt over Middelhavet.

Kjøkkenet er velutstyrt med oppvask- og vaskemaskin, stekeovn, induksjonstopp, mikrobølgeovn m.m. Kjøkkenet er integrert i en stor spisestue/salong med eksklusive designermøbler, 40-tommers flatskjerm-TV og DVD/BluRay-spiller. Norgespakken fra Canal Digital er installert. Leiligheten har trådløst Internett.

Leiligheten er også utstyrt med automatisk ventilasjonsanlegg, som senker innetemperaturen med ca. 5 grader i forhold til utetemperaturen (omvendt om vinteren). Låsbar garasje i underetasjen stilles til disposisjon for NOK 400 pr. uke. Det er 5 min. gange til den offentlige badestranden hvor du finner strandrestauranter i alle prisklasser.

Domaine Juan Flore har dessuten et stort privat bassengområde med vannsklie og barnebasseng til fri benyttelse for våre gjester (åpent fra juni til september).

I leiligheten er installert Norgespakken fra Canal Digital. Det betyr at du kan se de beste norske kanalene i HD-kvalitet (NRK1-3, TV2, TVNorge). Andre kanaler: NRK Super, NRK Distrikt, TV2 Zebra, TV2 Bliss, TV2 Nyhetskanalen, FEM, MAX, VOX, TV3, Viasat 4.

Plan for residensen Juan Flore

Den blå pilen viser leilighetens fordelaktige beliggenhet: nærme stranden og med uhindret utsikt til havet. Nederst til høyre ser du «Accès Plage»: passasjen/undergangen til stranden. Bildet viser også den sentrale plasseringen av det 1500 kvm store svømmebassenganlegget.

Plantegning

Klikk på bildet for å åpne et større bilde.