EKSKLUSIV FERIELEILIGHET PÅ DEN FRANSKE RIVIERA

Juan Flore-residensen med svømmebassenget i forgrunnen
Panoramabilde av utsikten fra leilighetens terrasse Juan Flore-residensen med svømmebassenget i forgrunnen Svømmebassenget med vår leilighet i bakgrunnen Svømmebassenget med leiligheten i bakgrunnen Svømmebassenget Juan Flore M-blokken – vår leilighet i midtetasjen Leiligheten sett gjennom eviggrønne hekker nær stranden Vakker og rustikk port inn til residensen Inngangspartiet til vår bygning Åpen kjøkkenløsning i moderne stil Stekeovn og mikrobølgeovn er bygget inn i veggen Koselig atmosfære på kjøkkenet om kvelden Åpent og luftig med integrert kjøkkenløsning Stuen med deler av terrassen Kveldsstemning Stue og spisestue med kjøkken i bakgrunnen Stoffpersienner gjør det lett å variere lyset i rommet Kveldsstemning Romslig og praktisk buffet langs den andre stueveggen 40 tommers flatskjerm med DVD/BluRay-spiller Tatt fra sofaen Dobbeltsengen på hovedsoverommet Skrivebord på hovedsoverommet Skrivebord med dør ut til terrasse Dobbeltseng i andre og tredje soverom Alle soverom er utstyrt med stilriktige takvifter med downlight Soverom med kveldsbelysning Vask, dusj og toalett på hovedbadet Hovedbadet med veggmontert speil Det andre baderommet har vask, dusj og badekar Toalett i gangen Terrassen Terrassen Utsikt fra terrassen Utsikt fra terrassen Trappeparti til undergangen til stranden Undergangen til stranden Stranden i Juan-les-Pins (tatt med panoramakamera) Stranden i Juan-les-Pins sett fra piren ved Helios Plage (tatt med panoramakamera) Nattliv i juli ved stranden (tatt med panoramakamera) Stranden i Juan Flore sett fra stranden i nabolandsbyen Golfe Juan Strandliv i Juan-les-Pins Nattliv i Juan-les-Pins sentrum (tatt med panoramakamera)

Antibes – Juan-les-Pins

«Bonjour. Ja, nå er vi tilbake etter to uker i sol og varme. Leiligheten i JLP var flott og meget bra utstyrt. Fin utsikt, flott beliggenhet, vi kommer gjerne tilbake.» CN, Norge

Juan-les-Pins har idag mer eller mindre grodd sammen med Antibes sentrum, som ligger mellom Nice og Cannes på den franske Rivieraen.

Juan-les-Pins jazzfestival

Fra leiligheten er det gangavstand til Juan-les-Pins sentrum. Juan-les-Pins er berømt for sin internasjonale jazzfestival Jazz à Juan, som har vært arrangert årlig siden 1960.

De beste sandstrendene på Rivieraen

Sommerstid strømmer det folk til denne regionen fra hele verden, så shoppingmuligheter, barer og spisesteder finner du så å si overalt – også langs de lange, hvite sandstrendene, som regnes blant de beste på hele Rivieraen.

Gamlebyen i Antibes

Antibes er en historisk by med en godt bevart gammel bydel, Picasso museum (maleren levde og arbeidet her i seks måneder i 1946) og andre severdigheter, blant annet en storartet botanisk have. Antibes ble anlagt av oldtidens grekere i det 5. århundre f.Kr. som et handelssted. De kalte stedet «Antipolis».

Cap d'Antibes

Cap d'Antibes er en halvøy, som skiller Juan-les-Pins fra Antibes. Cap d'Antibes er et av de mest fasjonable boligstrøkene på den franske Riviera. Her går det også en idyllisk kyststi helt nede i vannkanten. Vel verdt et besøk!

Golfe Juan

I den andre enden av stranden ligger tettstedet Golfe Juan med en flott båthavn, strender, kafeer og restauranter. Her kan du leie båter i alle størrelser og typer. Her finnes også båtforhandlere.

Ønsker du flere opplevelser, ligger filmfestivalbyen Cannes (bilde nederst og over) bare et par kilometer unna.

For mer turistinformasjon, se www.antibes-juanlespins.co.uk.

Kultur og sport

Museer

Det er rikelige muligheter for kulturinteresserte:

Det indre Provence

Det indre av Provence, med sine mange vingårder og pittoreske landsbyer, ligger ca. en times kjøring unna. Spennende områder har vi også i fjellene ved Nice hvor man kan oppleve det ville fjellandskapet Alpes-Maritim. Fra Juan-les-Pins går det båtturer til Cannes og øyene utenfor samt til St. Tropez. Juan-les-Pins er også kjent for båtsport.

Golf

Det er tre 18-hulls golfbaner i området. Disse ligger i Mandelieu la Napoule, Mougins og utenfor Nice (Golf de Biot, ingen hjemmeside). Andre flotte golfanlegg én til to timers kjøring unna er Domaine de Terre Blanche og Le Château de Taulane.

Vintersport

Området kan også by på vintersport. Ca. 100 km unna ligger skisentrene Isola 2000 og Auron i de sydlige Alper. Her finnes et rikelig utvalg av alpinbakker i alle vanskelighetsgrader på høyder mellom 1600 og 2100 meter. De fleste av vintersportsentrene har pakketilbud med adgang fra Nice og Cannes.

Badeland og opplevelsessenter

For barna er Marineland / Antibesland / Aquasplash en selvskreven favoritt. Dette er et stort badeland, akvarium og opplevelsessenter kun 5 minutters bilkjøring fra leiligheten! For dem som har sesongkort på Tusenfryd er det fri entre i Marineland.

La Croisette i Cannes med strand