EKSKLUSIV FERIELEILIGHET PÅ DEN FRANSKE RIVIERA

Juan Flore-residensen med svømmebassenget i forgrunnen
Panoramabilde av utsikten fra leilighetens terrasse Juan Flore-residensen med svømmebassenget i forgrunnen Svømmebassenget med vår leilighet i bakgrunnen Svømmebassenget med leiligheten i bakgrunnen Svømmebassenget Juan Flore M-blokken – vår leilighet i midtetasjen Leiligheten sett gjennom eviggrønne hekker nær stranden Vakker og rustikk port inn til residensen Inngangspartiet til vår bygning Åpen kjøkkenløsning i moderne stil Stekeovn og mikrobølgeovn er bygget inn i veggen Koselig atmosfære på kjøkkenet om kvelden Åpent og luftig med integrert kjøkkenløsning Stuen med deler av terrassen Kveldsstemning Stue og spisestue med kjøkken i bakgrunnen Stoffpersienner gjør det lett å variere lyset i rommet Kveldsstemning Romslig og praktisk buffet langs den andre stueveggen 40 tommers flatskjerm med DVD/BluRay-spiller Tatt fra sofaen Dobbeltsengen på hovedsoverommet Skrivebord på hovedsoverommet Skrivebord med dør ut til terrasse Dobbeltseng i andre og tredje soverom Alle soverom er utstyrt med stilriktige takvifter med downlight Soverom med kveldsbelysning Vask, dusj og toalett på hovedbadet Hovedbadet med veggmontert speil Det andre baderommet har vask, dusj og badekar Toalett i gangen Terrassen Terrassen Utsikt fra terrassen Utsikt fra terrassen Trappeparti til undergangen til stranden Undergangen til stranden Stranden i Juan-les-Pins (tatt med panoramakamera) Stranden i Juan-les-Pins sett fra piren ved Helios Plage (tatt med panoramakamera) Nattliv i juli ved stranden (tatt med panoramakamera) Stranden i Juan Flore sett fra stranden i nabolandsbyen Golfe Juan Strandliv i Juan-les-Pins Nattliv i Juan-les-Pins sentrum (tatt med panoramakamera)

Adresse

«Vi har hatt en fantastisk uke i denne flotte leiligheten i Juan-les-Pins. Stor begeistring hos både store og små. Leiligheten var fantastisk og beliggenheten passet for både strandliv, bassengdager, fotturer til nærliggende byer, og som utgangspunkt for bilturer. Anbefales!
Hilsen tre generasjoner fra Trøndelag»

«Leiligheten var fantastisk!!» SS, Canada

Domaine Juan Flore
Batiment M (Escalier M3 – 1er etage)
Appartement le n 1235
Rue Jardin Secret
06160 Juan les Pins
FRANCE

Hvordan komme seg hit?

Nice Côte d'Azur Airport

Fly

Flytiden fra Oslo lufthavn til Nice Côte d'Azur Airport er ca. tre timer. Både Norwegian og SAS tilbyr direktefly på denne strekningen.

Vær oppmerksom på at flyplassen i Nice har to terminaler. De ligger et lite stykke fra hverandre, så ved hjemreise er det viktig å innfinne seg på rett terminal. Det går pendelbuss mellom terminalene, men hvis du ikke har beregnet rikelig med tid, kan det fort bli litt stress om du ikke møter opp på rett sted. Flyene til og fra Oslo benytter vanligvis terminal 1.

Leiebil, mikrobuss og taxi

Leiebilfirmaene holder til i området rundt terminal 2. For å komme hit fra terminal 1, ta pendelbussen (shuttle bus) som går kontinuerlig.

Vi kan anbefale www.rhinocarhire.com som ble kåret til beste hjemmeside for bilutleie i 2010.

Hvis du bestiller ferieopphold i leiligheten vår, kan vi dessuten tilby deg 5-10% rabatt på Rhino Car Hires allerede konkurransedyktige priser.

Hvis du er interessant i dette, vennligst gi oss beskjed i kommentarfeltet idet du fyller ut bestillingsskjemaet.

Andre bilutleiealternativer er EuropCar Nice Airport og Holidayautos.

Et alternativ til å leie bil er såkalt microbuss. Gå til www.shuttledirect.com, velg flyplass og antall personer i reisefølget samt ankomsttid så vil du få oppgitt en pris pr. person. Mikrobussen møter deg på flyplassen selv om flyet skulle være forsinket. Forhåndsbestilling påkrevet.

«Vi har kost oss. Leiligheten var kjempefin. Den svarte absolutt til forventningene.» AE, Norge

Det er også et annet selskap som driver mikrobuss. Denne tjenesten har kun et telefonnummer: +33 403 28 19 94.

Taxi i Juan-les-Pin:
Bruno +33 661 84 07 07 (mini buss)
Allo Taxi Antibes: +33 493 67 67 67

Buss

Merk at rute 200 – den gamle kystruten som pleide å gå fra flyplassen til Les Amphores, holdeplassen ved Juan Flore – ikke stopper på flyplassen lenger, men bare går fra Nice.

Det eneste direkte bussalternativet er nå Express service 250 – Golfe Juan/Vallauris som både går fra terminal 1 og 2. Denne stopper ved holdeplassen Les Eucalyptus i Juan-les-Pins. Prisen er 8.50€ og turen tar ca. 50 minutter. Bussen har avgang hvert 35. minutt. Det er omlag 10 minutters gange fra holdeplassen til leiligheten. Hvis dere ikke har altfor mye å bære på, er dette et enkelt og billig alternativ.

Her kjøper du bussbillett på flyplassen (bildet er fra terminal 2).

Over til venstre: Her går du på bussen på flyplassen (bildet er fra terminal 2). Over til høyre: Du går av på holdeplassen Eucalyptus.

Tog

Nærmeste jernbanestasjon ligger i Juan-les-Pins. Hit kommer man på kort tid fra både Nice, Monaco og Cannes.

Avstander og kart

«Vi har hatt en herlig ferie, og du har en flott leilighet! Tusen takk for all hjelp. Det har vært en glede å samarbeide med deg!» DK, Russland

Hvor lang tid tar det å kjøre fra Juan-les-Pins til...

På kartet under ser du kjøreruten fra Nice flyplass til residensen Juan Flore. Klikk et eller annet sted på veien for å se beskrivelsen av hele reiseruten.

Hvis du ankommer med bil/taxi som benytter satelittnavigasjon, vær oppmerksom på at ikke alle databaser har lagt inn Juan Flore residensen ennå. Prøv derfor å legge inn «51 Avenue de Cannes, Juan les Pins» eller «51 Avenue de Cannes, 06160 Antibes, France» istedenfor «Juan Flore» på SatNav'en. Da vil du komme til rundkjøringen ved McDonalds og supermarkedet Leclerc. Herfra er det bare noen få hundre meter til østre inngangsport (se kartet under). Klikk for bilde av porten

Svømmebassenget

Åpningstider

Juni, september og frem til 20. oktober: kl. 10.00-20.00
Juli og august: kl. 09.00-21.00

Regler for bruk

Svømmebassenget kan benyttes av leietager med følge. Leilighetens hovednøkkel benyttes for å få adgang til anlegget. I tillegg brukes røde eller grønne armbånd som finnes i leiligheten slik at vaktene lett kan se at dere hører til i residensen. Vi gjør oppmerksom på at parasoller og madrasser for tiden ikke er tillatt i svømmebassengområdet.